vrijdag 6 maart 2015

Zelf pizza's maken

Voor dit artikel schrijf ik alleen de tekst. Sanne heeft de pizza's en de bijbehorende foto's gemaakt.
Veel plezier met het maken van deze heerlijke pizza's waar je net op kunt leggen wat je lekker vindt! Reken er maar op dat er geen kruimel overblijft!
We beginnen met de pizzaset die je bij de Albert Heijn in het koelvak vindt.
Wij gebruiken in dit artikel twee van deze sets:



In deze verpakking zit het pizzadeeg en een potje tomatensaus.


De verpakking van het pizzadeeg kun je openscheuren en dan "ploft" als het ware het deeg er al uit.
Verspreid dit deeg uit over een bakplaat en besmeer royaal met de tomatensaus.



Dan begint eigenlijk het leukste werk. De ingrediĆ«nten over de bodem verdelen. 
Een deel van de bodem wordt belegd met plakjes salami en daar overheen schijfjes champignons.

Het andere deel wordt bestrooid met hamblokjes.


Stukjes ananas.


En geraspte kaas.


Ongeveer 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. en dan: 
AAN TAFEL....
De pizza met salami en champignons kreeg als extraatje nog stukjes tonijn erop.


Ook de ham-kaas-ananas pizza zag er prima uit en smaakte HEERLIJK!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten